barrel aged series

De Barrel Aged Projects zijn verschillende bieren van Eembier die voor een langere periode op houten vaten hebben gelegen. Ieder bier heeft haar eigen unieke smaak met een bijzondere twist van onder andere whiskey, calvados, sherry en cognac.

De Barrel Aged Project #01 is de Eem Beestig (Barley Wine) dat 9 maanden heeft gerijpt op een houten vat. Dit vat is eerder 15 jaar gebruikt voor V.S.O.P. Cognac. Geniet van de mooie complexe fruittonen en de zachte tannines.

Alc. 11,5%


De Barrel Aged Project #02 is de Eem Beestig (Barley Wine) dat 12 maanden heeft gerijpt op een houten vat. Dit vat is eerder 10 jaar gebruikt voor PX Sherry en vervolgens 10 jaar gevuld met Glenrothes Whisky. Geniet van de volle zoetheid van de PX en de ronde whisky-tonen.

Alc. 12,0%


De Barrel Aged Project #03 is een Imperial Stout dat 6 maanden heeft gerijpt op een houten vat. Dit vat is eerder 10 jaar gebruikt voor Heaven Hill Whisky. Geniet van de krachtige eigenschap van de Stout in combinatie met de warme tonen van de Heaven Hill.

Alc. 12,0%


De Barrel Aged Project #04 is de Eem Arriba dat 12 maanden heeft gerijpt op een houten vat. Dit vat is eerder 10 jaar gebruikt voor Cognac en vervolgens 15 jaar gevuld met Calvados. Geniet van de volle en intense smaak.

Alc. 11,0%