rondleidingen

neem een kijkje in onze ketels en geniet achteraf van een proefplankje!

De medewerkers van Eembier zijn trots op hun brouwerij en hun bieren. Deze passie delen ze dan ook graag met u als bierliefhebber.

Iedere vrijdag en zaterdag worden er uitgebreide rondleidingen verzorgd. Terwijl u tussen de brouwketels staat, wordt het hele brouwproces uitgelegd. Leuk en leerzaam dus!

Ná de rondleiding van circa 40 minuten heeft u de gelegenheid om 3 verschillende Eembieren te proeven.

tour dates

Zo t/m do                Gesloten

Vrijdag                      15:30

Zaterdag                  14:00

                                  16:00

Hoe werkt het?

Via deze pagina kunt u een aanvraag doen voor een rondleiding. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling en we hopen u dan snel te zien in de brouwerij!

Eenmaal in de brouwerij wordt er door één van onze medewerkers een uitgebreide rondleiding verzorgd, die ongeveer 40 minuten zal duren. U wordt aan de hand van de vier basisingredienten van bier meegenomen in het brouwproces en u leert alles over onze werkwijze, processen en ingredienten, zodat u na de rondleiding precies weet hoe wij onze bieren brouwen! Ontzettend leuk en leerzaam dus.

Geniet na je rondleiding van een proefplankje!

Na de rondleiding heeft u de mogelijkheid om nog even na te genieten met een proefplankje met drie verschillende Eembieren. We schenken altijd één biertje vers uit de tank, en u hebt de mogelijkheid om zelf nog twee andere bieren te kiezen die u graag zou willen proeven.

Met mooi weer kunt u lekker van de zon genieten en plaatsnemen op ons terras. Wanneer het wat frisser is hebben wij ook binnen leuke zit- en staanplaatsen om te genieten van onze Eembieren.