SPECIALS

Onze specials bestaan uit eenmalige bieren die voor gelimiteerde tijd op de markt zijn. Een aantal van deze bieren zijn samen gebrouwen met andere bevriende brouwerijen uit het hele land.

De Arriba is een krachtige Imperial Brown Ale met mooie fruittonen en een hint van hazelnoot. Een lekker verwarmend bier!

Alc. 9,0%

Een collaboration met Brouwerij de Wereld uit Kampen. De Bitter Symphony is een typische English Bitter met alleen maar Engelse ingrediënten en is heerlijk verfrissend!

Alc. 5,6%

Een Double IPA. Een ode aan onze geliefde biervriend Ot Louw die helaas vorig jaar is overleden aan COVID. Een bier zoals hij het lekker zou vinden!

Alc. 8,0%

Een krachtige Quadrupel IPA, samen gebrouwen met onze vrienden van X-Brewing.

Alc. 9,5%

Withoos blond is exclusief gebrouwen voor de Withoos tentoonstelling in Museum Flehite in Amersfoort.

Withoos blond is een fruitig blond bier en is erg doordrinkbaar.

Alc. 4,5%


De Serious Lager is gebrouwen om tijdens Serious Request het Wereld Natuur Fonds te steunen. Een groot gedeelte van de opbrengst van dit bier is direct naar dit goede doel gegaan. En het is ook nog eens een heerlijk bier!

Alc. 5,0%


Tim’s Choice is gebrouwen naar de receptuur van onze geliefde collega en brouwer Tim. Het is een zachte kolch met heerlijke frisse fruittonen en een perfect terrasbier.

Alc. 4,8%


Samen met Brouwerij P&P uit Kampen hebben wij een heerlijke Red Barley Wine gebrouwen! Met trots introduceren wij: Wen D’r Moar An!

Alc. 10,5%