SPECIALS

Onze specials bestaan uit eenmalige bieren die voor gelimiteerde tijd op de markt zijn. Een aantal van deze bieren zijn samen gebrouwen met andere bevriende brouwerijen uit het hele land.

De Gulzig is een zwaar blond, op veler verzoek opnieuw door ons gebrouwen wegens succes in het verleden. Gulzig is soepel, fruitig en aangenaam om te drinken.

Alc. 8,5%

De Carl’s Choice is een ondergistend gebrouwen Black Lager bier door onze nieuwe medewerker Carl. Royaal gehopt met Centennial, waardoor dit bier soepel wegdrinkt.

Alc. 7,5%

Verfrissend en hoppig: de Vic Secret is gebrouwen met onze favoriete hopsoorten. Een krachtig bier met een explosie aan smaak, maar toch de frisheid van een blond bier.

Alc. 6,5%

De Stormy Monday is gebrouwen in samenwerking met P&P uit Kampen. Dit bier is een Red Barley Wine, dat 9 maanden heeft gerijpt op een Heaven Hill Bourbon vat.

Alc. 12%

De Chili Dog is gebrouwen in samenwerking met SUBS Brewing. Het is een soepele, maar toch intens rauchbier. Heel doordrinkbaar dankzij de aangename zoete tonen.

Alc. 8,0%


De Serious Lager is gebrouwen om tijdens Serious Request het Vergeten Kind te steunen. Een groot gedeelte van de opbrengst van dit bier is direct naar dit goede doel gegaan. En het is ook nog eens een heerlijk bier!

Alc. 5,0%


Een heerlijke porter samen gebrouwen met Brouwerij Hommeles. Deze porter is verrijkt met verse koffie en maple syrup, wat het bier een intense en krachtige smaak geeft.

Alc. 7,0%


De Cosy Quadrupel is een gevaarlijk gezellige samenwerking met Het Bierhuys. Zoals een echte Quadrupel moet zijn: vol en krachtig van smaak.

Alc. 10,0%